Maatwerk voor iedereen.

Scherp op uw moment.

Een congres, evenement of live operatie? MK2 Audiovisueel staat graag voor u klaar met een grote range aan verhuurproducten op audiovisueel gebied.

Betrouwbaar en creatief
Het organiseren van een evenement, productintroductie, congres of live surgery is een kwestie van goede voorbereiding, creativiteit en improvisatievermogen. MK2 kent het proces en is hierin een betrouwbare toeleverancier en sparringpartner voor het audiovisuele concept, met een breed scala aan audiovisuele verhuurartikelen en detachering van medewerkers voor de opbouw, bediening en afbouw.

Losse producten en complete AV-systemen
Verstaanbaarheid van sprekers, zangers en muziek is van groot belang. MK2 Audiovisueel heeft voor iedere situatie de juiste producten voorhanden. We bieden losse elementen aan zoals microfoons, speakers en camera’s maar kunnen u ook van dienst zijn bij de volledige opbouw, realisatie en afbouw van projecten. Denk hierbij aan live operaties, congressen, streamingvideo, narrowcasting en multimedia-vraagstukken.

Professioneel en overtuigend
Uw evenement of congres verdient het beste. U heeft immers maar één kans om uw gasten te overtuigen en die belangrijke eerste indruk achter te laten. Als u samenwerkt met de professionals van MK2 Audiovisueel, dan bent u verzekerd van het feit dat we met u meedenken om een optimale invulling te geven aan uw activiteit.

Door onze flexibele organisatie, vakkennis, meedenkend vermogen en verschillende vestigingen in Nederland leveren wij waar en wanneer onze klanten dit wensen. MK2 Audiovisueel streeft daarbij altijd naar de beste oplossing voor een marktconforme prijs.

Wilt u meer informatie of direct contact, bel dan naar MK2 verhuur via 088-652 65 65.