Scherp op uw moment.

Beeld

Helder beeld van een presentatie, film of spreker kan soms erg prettig zijn. MK2 Audiovisueel beschikt over de kennis, materialen en mensen om uw evenement, vergadering of congres te ondersteunen met beeldapparatuur.

Voor elke omgeving een oplossing
Of het nu gaat om het vertonen van live camerabeelden, PowerPoint-presentaties, een vernieuwde website of een film, voor elke toepassing kunt u bij MK2 Audiovisueel terecht. Afgestemd op de omgeving en het aantal gasten kan er gekozen worden uit diverse (HD)projectoren, plasma/lcd-schermen of LED. Wij adviseren u hier graag over.

Projectoren, plasma- en lcd-schermen
Projectoren hebben een lichtopbrengst variërend van 2000 – 30.000 ansi lumen waardoor er nagenoeg in alle (binnen)locaties geprojecteerd kan worden. Voor kleinere groepen mensen, beurzen of als extra aanvulling op de projectie kunnen er plasma- en lcd-schermen worden ingezet, deze hebben een afmeting variërend van 15” (38cm) – 108” (261cm).

LED
Daarnaast beschikt MK2 Audiovisueel over vele m2 LED. LED is bijzonder geschikt voor evenementen waarbij de lichtomstandigheden (daglicht) het niet toelaten om met reguliere projectoren te werken. Wij zijn zeer actief in de sportwereld op LED-gebied. Zo wordt LED ingezet als reclame-banner langs de voetbalvelden van clubs uit de eredivisie. Ook voor grote evenementen leent LED zich uitstekend. Denk hierbij aan publieksevenementen waarbij live camerabeelden vertoond worden op LED-schermen. Door de losse LED-modules is de afmeting van het te huren LED-scherm nagenoeg onbeperkt.