Altijd verstaanbaar.

Geluid

Een gastspreker, congres, vergadering, presentatie of evenement? Als mensen bij elkaar komen willen ze verstaanbaar met elkaar kunnen communiceren. MK2 Audiovisueel biedt u de kennis, middelen en mensen om iedere activiteit van passend geluid te voorzien.

Sterk in versterking
Verstaanbaarheid is bij ieder evenement van groot belang. Of het nu gaat om de versterking van spraak of muziek, MK2 Audiovisueel is de geschikte partner op dit gebied. Denk hierbij aan het uitversterken van sprekers tijdens bijvoorbeeld een congres of aan het uitversterken van een band tijdens een evenement. Wij beschikken over de juiste materialen. Zo hebben we voor alle toepassingen geschikte microfoons, van reversmicrofoons, headsetmicrofoons tot (draadloze) handhelds.

Geavanceerde discussiesystemen
Ook uw vergadering is bij ons in goede handen. Iedere spreker is perfect verstaanbaar door middel van een discussiesysteem. Uiteraard kan het geheel opgenomen worden en op een gewenst bestandsformaat geplaatst worden zodat de complete discussie achteraf nogmaals beluisterd kan worden.

Dé partner voor uw feest
Heeft u een feest waarbij er een DJ komt draaien? MK2 Audiovisueel regelt voor u een complete DJ-set bestaande uit een DJ-booth, draaitafels, cd-spelers, mengtafel en de benodigde geluidsinstallatie, afgestemd op het aantal gasten.

Denk bij uw evenement, congres of activiteit ook aan de mogelijkheden van live registratie. MK2 Audiovisueel denkt graag met u mee. Bespreek uw wensen geheel vrijblijvend met een van onze accountmanagers en ervaar zelf de kennis en mogelijkheden van AV-techniek.