Langs de lijn.

LED

Met behulp van LED kan beeld in afwijkende vormen en in bijna onbegrensde afmetingen worden getoond. MK2 Audiovisueel kan beschikken over enkele honderden m2 LED. Wellicht iets voor uw evenement?

Ideaal voor buitenevenementen
Afhankelijk van de resolutie (naarmate de dotpitch kleiner wordt is het beeld scherper) kan er met behulp van LED-techniek scherp beeld op grote oppervlakte gecreëerd worden. LED's van 100 m2 zijn geen uitzondering. LED leent zich namelijk uitstekend voor presenteren in daglicht en doordat er ook waterbestendige LED bestaat, is het ideaal voor buitenevenementen. LED is relatief energiezuinig, kent een lange levensduur en vergt weinig onderhoud.

Creatief en veelzijdig
MK2 Audiovisueel verhuurt LED in bijvoorbeeld de sportwereld. Zo wordt LED ingezet als reclame-banner langs de voetbalvelden van clubs uit de eredivisie. Ook voor grote evenementen leent LED zich uitstekend. Denk hierbij aan publieksevenementen waarbij live camerabeelden vertoond worden op LED-schermen. Door de losse LED-modules is de afmeting van het te huren LED-scherm nagenoeg onbeperkt en krijgt creativiteit de vrije ruimte. Een voorbeeld zijn de 'decors' die steeds vaker uit LED's bestaan waarop VJ-beelden tijdens dance-events getoond worden.

Kijk eens bij onze LED-projecten om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden of bel met onze accountmanagers voor een vrijblijvend gesprek.