Altijd in beeld.

Live registratie

U wilt dat iedereen in de zaal uw spreker goed kan zien? Via een netwerk een discussie op een andere locatie volgen? Of later nog eens een evenement of congres terugkijken? MK2 Audiovisueel heeft alle apparatuur, kennis en mankracht in huis om uw activiteit op te nemen en met behulp van compact-regie waar, waarop en wanneer u wilt uit te zenden.

Optimale live-ervaring
Een evenement kan live in beeld gebracht worden op bijvoorbeeld projectie, LED- of plasma-schermen met een compact-regie van MK2 Audiovisueel. Deze regie bestaat onder andere uit een beeldmixer waarop één of meer camera's worden aangesloten. Met behulp van deze mixer worden de camerabeelden live geschakeld naar de schermen.

Vakkundig personeel

MK2 Audiovisueel levert buiten de apparatuur ook het personeel zoals cameramensen en schakeltechnici, deze mensen staan door middel van een intercom-systeem met elkaar in verbinding om een goede onderlinge communicatie te garanderen.

Terugkijken en montage

Het signaal afkomstig uit de beeldmixer kan niet alleen aangesloten worden op bovenstaande schermen, maar ook worden opgenomen waardoor de beelden achteraf nogmaals kunnen worden teruggekeken of gebruikt kunnen worden voor een montage.

De regie is leverbaar met onder andere een titelgenerator en diverse players om live-beelden op de schermen af te wisselen met logo’s en video-instarts. MK2 Audiovisueel gaat hierover graag met u in gesprek. Als AV-partner kijken we altijd naar de beste oplossing voor uw budget.