Altijd op tijd klaar.

Beurs

Uw beurs verdient het beste. Want u heeft maar één kans om uw klanten te overtuigen en die belangrijke eerste indruk achter te laten. Als u samenwerkt met de professionals van MK2 Audiovisueel, bent u verzekerd van het feit dat we met u meedenken om een optimale invulling te geven aan uw activiteit.

Samen ontzorgen
Wanneer u een beurs heeft wilt u dat de totale presentatie tot in de puntjes is verzorgd. Naast professionele apparatuur is de inbreng van onze verhuurmedewerkers heel belangrijk; van het eerste commerciële contact tot de medewerker die verantwoordelijk is voor de opbouw, afbouw en de eventuele bediening.

Flexibel in oplossingen
Een beurs of evenement opbouwen kan op zeer uiteenlopende plaatsen en tijdstippen. Onze flexiblele en ervaren vakmensen staan echter altijd voor u klaar. U kunt zeer diverse audiovisuele apparatuur huren bij MK2. Wij streven altijd naar de beste oplossing voor een passende prijs.

Kijkt u vooral eens op ons projecten-, producten- en dienstenoverzicht; dit zal u ervan overtuigen dat u bij MK2 Audiovisueel aan het juiste adres bent.

MK2 Audiovisueel. Altijd scherp.