Altijd scherp.

Congres

Tijdens uw congres wilt u natuurlijk dat de presentaties op rolletjes verlopen. U wilt als het ware dat met één druk op de knop de AV- apparatuur te bedienen is zodat de sprekers zich volledig op de presentaties kunnen richten. MK2 Audiovisueel neemt u graag de zorgen uit handen.

Deskundig en betrokken
Een zakelijk congres is bij MK2 Audiovisueel in goede handen. Met ruime ervaring in het opbouwen van de juiste AV-apparatuur voor een congres en mensen achter de schermen voor het bedienen van de apparatuur wordt uw congres gegarandeerd een succes.

Professioneel communiceren
Of het nu gaat om het vertonen van live camerabeelden, PowerPoint-presentaties, een vernieuwde website of een film, voor elke toepassing kunt u bij MK2 Audiovisueel terecht. Afgestemd op de omgeving en het aantal gasten kan er gekozen worden uit diverse (HD)projectoren, plasma/lcd-schermen of LED. Wij adviseren u hier graag over. 

Naast de juiste middelen voor beeld en geluid tijdens een presentatie verzorgen we afhankelijk van uw wensen ook de opname-apparatuur en cameramensen. Denk ook aan digital signage zodat uw toehoorders weten waar ze moeten zijn of aan grote projecties voor sponsoren, informatie of ondersteunend beeld.

Interactieve congressen
Ook voor interactiviteit bent u bij MK2 aan het juiste adres. U wilt uw publiek immers zo actief mogelijk betrekken bij uw congres. We hebben diverse oplossingen voor interactieve apps om het publiek bijvoorbeeld vragen te laten beantwoorden tijdens een congres.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden met interactieve microfoons. Met behulp van de Catchbox kunt u de microfoon door het publiek 'over laten gooien'. U kunt onderstaande video bekijken om een voorbeeld van deze oplossing te zien. 

MK2 Audiovisueel heeft altijd een passende oplossing. Ga eens vrijblijvend met een van onze medewerkers in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 088-652 65 65 of stuur een e-mail naar verhuur@mk2.nl. Wij staan u graag bij met advies op maat.

Catchbox