Videocommunicatie: uw gesprekspartners verrassend dichtbij

Videocommunicatie

Wilt u efficiƫnter samenwerken? Besparen op reiskosten? Specifieke kennis sneller delen en de communicatie in uw organisatie verbeteren? Videocommunicatie en Unified Communications maken het mogelijk. Realiseer een volwaardige bijeenkomst, met uw medewerkers, klanten of partners, op afstand. Thuis, op kantoor of onderweg, tussen zowel individuen als groepen en met twee of meerdere locaties tegelijk. Altijd haarscherp, kraakhelder en levensecht.

Uw gesprekspartners verrassend dichtbij.
Videocommunicatie binnen het nieuwe werken gaat verder dan elkaar zien en horen op afstand. Videocommunicatie is virtuele samenwerking en de volledige integratie van verschillende communicatiemiddelen, met als doel uw kostbare bedrijfsmiddelen beter in te zetten. Blijf de concurrentie een stapje voor; maak gebruik van videocommunicatie.

Nieuw: De Microsoft Surface Hub

Microsoft in de meeting room
Het gebruik van Microsoft Lync en Skype for Business op de werkplek neemt fors toe. Bedrijven zien de voordelen van een krachtig collaboration platform om slimmer samen te werken met collega’s, klanten en partners. Tijd dus voor Microsoft in de meeting room. MK2 biedt een breed scala aan Microsoft oplossingen waardoor er in uw nieuwe of bestaande meeting rooms direct slimmer samengewerkt kan worden. Van eenvoudige oplossingen voor kleine ruimtes tot oplossingen met veel functionaliteiten in middelgrote tot grote meeting rooms. Het grote voordeel is dat Microsoft gebruikers hun vertrouwde omgeving terugzien in de meeting room. Een herkenbare workflow zorgt voor een snelle gewenning.

MK2 kan u helpen met: een building-/roomsurvey, advies, levering en implementatie, support, opleiding en adoptie.

Meer info? Maak een afspraak met een van onze accountmanagers. Stuur een e-mail naar info@mk2.nl of bel naar 088-652 65 65.

Het gevoel van een echt gesprek.
Samen met e-mail, chat, social media, webconferencing en andere technieken is videocommunicatie een vernieuwende oplossing met vele voordelen. Niet voor niets neemt de laatste jaren het gebruik van videocommunicatie in verschillende branches dan ook sterk toe. Dat ligt onder andere aan de verbeterde technologieën achter het fenomeen, zoals de toename van bandbreedtes, full HD-beelden, holografie-techniek en digitaal geluid. Met behulp van deze technieken worden beeld en geluid zo realistisch mogelijk weergegeven. Het resultaat: effectieve bijeenkomsten met gesprekspartners die verrassend dichtbij lijken, tegen lagere investeringen.

Altijd een oplossing.
Bij MK2 Videocommunicatie staan uw wensen, eisen en situatie centraal. Wij zorgen voor de implementatie van compleet nieuwe videocommunicatie-systemen, of kunnen u helpen bij een integratie van videocommunicatie-oplossingen binnen uw bestaande communicatieplatformen, zoals Microsoft Lync of IBM sametime.

Bij MK2 begrijpen we dat u zich wilt kunnen focussen op uw core business. MK2 biedt daarom totaaloplossingen die op uw specifieke situatie zijn afgestemd: we bieden diensten in uw eigen ICT-omgeving. binnen een cloud, we bieden hosted diensten of we ontzorgen u compleet met speciaal voor dit doel ontwikkelde oplossingen. U kunt doen waar u goed in bent, wij doen de rest!

Uw videocommunicatieruimte.
Naast oplossingen voor de centrale infrastructuur  zijn wij gespecialiseerd in de complete inrichting van specifieke meeting rooms voor videocommunicatie. Om uw ruimtes optimaal in te kunnen zetten, kunnen wij u ook helpen met de overige essentiële elementen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld verlichting, meubilair, akoestiek en kleurstellingen.

Gebruiksvriendelijk en veilig
Een implementatie is pas een succes als uw mensen videocommunicatie ervaren als een tweede natuur. Daarom besteden wij erg veel aandacht aan gebruiksgemak en presence. MK2 Audiovisueel kijkt graag samen met u naar de beste, meest gebruiksvriendelijke en technisch meest veilige oplossing voor uw organisatie.

Meer weten?
Maak een afspraak met een van onze accountmanagers. Zij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen, een bedrijfsscan te maken, u te adviseren en u te informeren over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden en verschillende systemen zelf te ervaren. 

#Microsoft Surface Hub #Lync room systemen #Smart Lync Room #Ctouch Lync Room #Logitech #Lifesize #Polycom #Plantronics #Clear one