Innovatief leren

Innovatief leren

In het onderwijs staan communicatie en interactie centraal. Een informatieve en inspirerende leeromgeving creƫren, voor zowel studenten als medewerkers, is daarbij de doelstelling. Videocommunicatie draagt hier in hoge mate aan bij. Internationale contacten leggen, colleges volgen in het buitenland of lessen aanbieden aan studenten via het internet: videocommunicatie kent vele waardevolle toepassingen.

De onderwijsbranche loopt niet voor niets voorop als het gaat om visuele communicatie. Interactieve whiteboards, narrowcasting en videocommunicatie: onderwijs met innovatieve AV-technieken biedt niet alleen nieuwe vakinhoudelijke mogelijkheden, het biedt studenten ook de kans kennis te maken met deze geavanceerde technologieën. 

Videocommunicatie in het onderwijs kent vele toepassingen en voordelen: 

  • Wereldwijd contacten leggen met andere studenten of zelfs potentiële werkgevers
  • Colleges volgen op afstand
  • ‘Het nieuwe leren’: meer en snellere kennisdeling én inspirerend lesgeven
  • Studenten kennis laten maken met nieuwe technologieën
  • Tijdonafhankelijk colleges aanbieden
  • Beter inspelen op het nieuwe werken; niet alleen voor studenten, maar ook voor medewerkers

MK2 mag vele grote onderwijsinstellingen in Nederland tot haar klanten rekenen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Marco Nabuurs, manager Videocommunicatie bij MK2, via 088-652 65 65 of marco.nabuurs@mk2.nl. Hij vertelt u graag meer.