Advies

Van een oriƫnterend informatief gesprek tot het schrijven van uw bestek voor een aanbesteding, MK2 Audiovisueel helpt en denkt mee in de breedste zin van het woord.

Passend advies en gewenst resultaat
Welke communicatievraagstukken heeft uw bedrijf? En welke apparatuur biedt hiervoor de beste oplossingen? U wilt zich bezig houden met uw core-business. Laat MK2 u ontzorgen op het gebied van audiovisuele communicatie met passend advies en gewenst resultaat, dat is immers onze core-business.

Aanbesteding en bestek
U wilt een aanbesteding uitschrijven voor alle AV-middelen maar u weet wellicht niet precies wat u moet vragen. MK2 Audiovisueel kan u hierbij van dienst zijn. Wij adviseren u bij het opstellen van een passend bestek. Echter ook voor kleinere projecten staan wij voor u klaar. Welke projector past bijvoorbeeld het beste bij uw ruimte en wensen? Hoeveel Ansi Lumen is wenselijk?

Voor al dit soort vragen en meer staan onze specialisten voor u klaar met advies op maat. Ervaar onze innovativiteit, kwaliteit, service en onderhoudsmogelijkheden, vanuit onze vestigingen Amsterdam, Breda, Eindhoven en IJmuiden.

Direct contact? Bel 088- 652 65 65.