Ondersteuning & beheer

Doordat steeds meer installaties verbonden zijn aan het netwerk, kan MK2 eenvoudig de bediening en controle van deze apparatuur op afstand uitvoeren. Effectief, betrouwbaar en snel.

Remote support
MK2 Audiovisueel biedt u een uitgebreide oplossing van remote support. Het Resource Management Suite (RMS-systeem) betreft een compleet softwarepakket voor IT-professionals, facility managers en gebruikers van vergaderruimtes die op zoek zijn naar een manier om vergaderruimtes en de daaraan gekoppelde elektronische apparatuur te beheren, te monitoren en te plannen.

Real time beheer en monitoring
Deze software voorziet in real time beheer waardoor een RMS-systeem gebruiker proactief kan optreden en de waarschuwingen krijgt toegestuurd op het moment dat ongeregeldheden ontstaan. Niet pas op het moment dat de gebruiker van de ruimte deze ontdekt.

Met behulp van het RMS-systeem kunnen we monitoren wanneer apparatuur wordt losgekoppeld of verwijderd, apparatuur off- en online gaat en wanneer verbruiksartikelen zoals lampen en filters van projectoren in de apparatuur moeten worden vervangen. Tevens kunnen specifieke storingsmeldingen tijdig gedetecteerd worden.

Zeer veilige oplossing
We zijn dus altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken van de aanwezige apparatuur. Waarschuwingen kunnen worden ontvangen per mail, sms en pieper. MK2 kan op deze manier direct ingrijpen bij calamiteiten of uw apparatuur bewaken en biedt u hiermee een zeer veilige oplossing voor onderhoud op afstand.

Meer informatie over Ondersteuning & beheer? Neem contact op met MK2 via 088 – 652 65 65.