Beleef het met MK2!

MK2 Audiovisueel. Onze missie is uw beleving.

Uw succesvolle partner op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie te zijn met innovatieve oplossingen, advies op maat en kennis van techniek.

Betrouwbaar en gemakkelijk
MK2 Audiovisueel richt zich op betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke audiovisuele oplossingen voor haar klanten. Graag bieden wij onze klanten alles op het gebied van beeld en geluid, in zowel verkoop als verhuur.

Missie: De stuwende kracht achter de groei van MK2 zijn de gedreven en competente medewerkers, ondersteund door een netwerk van innovatieve partners.

Succesvolle partner
MK2 Audiovisueel is een succesvolle partner op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie, met innovatieve oplossingen, advies op maat en kennis van techniek. We richten ons op betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke audiovisuele oplossingen voor onze klanten. We bieden onze klanten alles op het gebied van beeld en geluid, in zowel verkoop als verhuur. In onze dienstverlening willen we onze klanten alle zorgen uit handen nemen met betrekking tot advies en installatie van state-of-the-art producten. Praktisch, innovatief én betaalbaar zijn daarbij sleutelwoorden.

Visie: Door klantgerichtheid, gedrevenheid en resultaatgerichtheid te vertalen naar beleving, is MK2 Audiovisueel in 2018 de meest succesvolle AV/ICT-Partner in Nederland.

Verantwoord
Naast deze focus op klanten neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds grotere rol in binnen onze bedrijfsvoering. Zo kent MK2 een Milieu- en Duurzaamheidsbeleid, werken we met pro-partners en kennen we MK2 school en MK2 academie. MVO binnen MK2 wordt geborgd door kwaliteitsnormering én certificering door Conformiso in het kader van het VSI lidmaatschap.