Interactive Display User Training

Met interactieve schermen (touchscreens) en digitale whiteboards is verrassend veel mogelijk. In de praktijk blijkt echter dat bijvoorbeeld interactieve whiteboards vaak ‘passief’ gebruikt worden, terwijl juist de interactieve mogelijkheden onderbelicht blijven. Hoe zorgt u ervoor dat u de mogelijkheden van deze schermen wél optimaal kunt benutten?

MK2 Opleiding biedt een duidelijke en kwalitatief hoogwaardige training aan, die hierop inspeelt. Tijdens deze korte, krachtige training van 2 tot 3 uur krijgt u, samen met uw collega’s, alle handvaten om zelfstandig aan de slag te gaan. In deze training komen onder andere vragen aan bod als ‘Hoe werkt het whiteboard?’ en ‘Hoe kan ik mijn bestanden op een interessante manier presenteren?’ De training zorgt niet alleen voor meer kennis en kunde bij u en uw collega’s, maar zeker ook voor meer enthousiasme over uw AV-apparatuur!

Maximaal 6 deelnemers
We gaan bij al onze trainingen uit van maximaal 6 deelnemers. Door de groepen klein te houden, is het uiteindelijke resultaat en rendement van de training maximaal. Onze trainers houden van een kleinschalige, open sessie met veel aandacht voor de deelnemers. Hierdoor kunnen ze snel anticiperen op de groep en kunnen ze flexibel zijn in de stof als de groep erom vraagt.

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met MK2 Opleiding via 088-652 65 65 of opleiding@mk2.nl