Interactive Display Key-User Training

Interactieve schermen (touchscreens) en digitale whiteboards bieden vele, interessante mogelijkheden. Vaak worden deze mogelijkheden door de medewerkers echter nog onvoldoende benut. Door enkele key users op te leiden binnen uw organisatie, zorgt u niet alleen voor meer kennis en kunde bij vragen of problemen, maar ook voor een optimaal gebruik van uw AV-apparatuur.

In deze Interactive Display Key-User Training gaan we in op alle functies van interactieve schermen in de praktijk, maar gaan we ook een stap verder. Naast de kennis en vaardigheden uit de Interactive Display User Training, leren uw medewerkers ook alles over de techniek achter de apparatuur en het onderhoud ervan. Daarmee is deze training de perfecte training voor facilitair beheerders en ander ondersteunend personeel. Daarnaast leidt een gedegen kennis over het onderhoud van uw apparatuur uiteraard ook tot een langere en betrouwbaardere levensduur van de interactieve schermen. De training duurt 3 tot 4 uur.

Maximaal 6 deelnemers
We gaan bij al onze trainingen uit van maximaal 6 deelnemers. Door de groepen klein te houden, is het uiteindelijke resultaat en rendement van de training maximaal. Onze trainers houden van een kleinschalige, open sessie met veel aandacht voor de deelnemers. Hierdoor kunnen ze snel anticiperen op de groep en kunnen ze flexibel zijn in de stof als de groep erom vraagt.

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met MK2 Opleiding via 088-652 65 65 of opleiding@mk2.nl