Beleving bij Inspirium

01-12-2017 - Inspirium gelegen aan de Kronenburgwerf in Breda heropende haar deuren na een grote verbouwing. MK2 Audiovisueel was daar niet alleen aanwezig als partner, maar heeft ook met audiovisuele oplossingen het openingsevenement spetterend laten verlopen. Een groot succes!

Inspirium geeft inspirerende belevingswerelden weer op het gebied van horeca, office, onderwijs, zorg, retail en leisure. Een transformatie waarbij het vergroten van de synergie tussen de partners en hospitality centraal staat. Een bezoek aan Inspirium is een must voor professionals die inspiratie op willen doen op het gebied van gastvrijheid en interieur. Met daarbij uiteraard de mogelijkheden tot volledig geïntegreerde audiovisuele concepten. Zo heeft MK2 Audiovisueel de 360 meeting room, Education area, Guest area, Octa wall, Retail area, het Theater, hotel TV en de overige displays geïntegreerd. 

www.inspirium.nl

www.inspirium.nl geeft inspirerende belevingswerelden weer op het gebied van horeca, office, onderwijs, zorg, retail en leisure. Een transformatie waarbij het vergroten van de synergie tussen de partners en hospitality centraal staat. Een bezoek aan Inspirium is een must voor professionals die inspiratie op willen doen op het gebied van gastvrijheid en interieur. Met daarbij uiteraard de mogelijkheden tot volledig geïntegreerde audiovisuele concepten. Zo heeft MK2 Audiovisueel de 360 meeting room, Education area, Guest area, Octa wall, Retail area, het Theater, hotel TV en de overige displays geïntegreerd. 
www.inspirium.nl Inspirium geeft inspirerende belevingswerelden weer op het gebied van horeca, office, onderwijs, zorg, retail en leisure. Een transformatie waarbij het vergroten van de synergie tussen de partners en hospitality centraal staat. Een bezoek aan Inspirium is een must voor professionals die inspiratie op willen doen op het gebied van gastvrijheid en interieur. Met daarbij uiteraard de mogelijkheden tot volledig geïntegreerde audiovisuele concepten. Zo heeft MK2 Audiovisueel de 360 meeting room, Education area, Guest area, Octa wall, Retail area, het Theater, hotel TV en de overige displays geïntegreerd. 
www.inspirium.nl nspirium geeft inspirerende belevingswerelden weer op het gebied van horeca, office, onderwijs, zorg, retail en leisure. Een transformatie waarbij het vergroten van de synergie tussen de partners en hospitality centraal staat. Een bezoek aan Inspirium is een must voor professionals die inspiratie op willen doen op het gebied van gastvrijheid en interieur. Met daarbij uiteraard de mogelijkheden tot volledig geïntegreerde audiovisuele concepten. Zo heeft MK2 Audiovisueel de 360 meeting room, Education area, Guest area, Octa wall, Retail area, het Theater, hotel TV en de overige displays geïntegreerd. 
www.inspirium.nl 

 

 
 

Nieuwsarchief

1 - 10 van 91
Beleving bij Inspirium

lees meer

Innovatief onderwijs met moderne AV-middelen

lees meer

Playgrounds 2017

lees meer

De groene groei van MK2

lees meer

MK2 Audiovisueel en Tilburg University blij met groot Macada Flexibel spanscherm

lees meer

MEET MK2 #2 Collaborative learning

lees meer

Launch party DJ Dina bij MK2 Audiovisueel

lees meer

Campingcollege bij de Universiteit van Amsterdam

lees meer

MK2 zomertour 2017

lees meer

Multifunctionaliteit bij CBS Heerlen

lees meer

pagina: