Narrowcasting User Training

Narrowcasting, ofwel Digital Signage, is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Van supermarkt tot ziekenhuis of treinstation… overal worden LCD-schermen gebruikt met dynamische content. Een dergelijk systeem staat of valt echter met de content die erop te zien is. Content die up-to-date is, en bovendien relevant voor de doelgroep die er op dat moment naar kijkt. Maar hoe zorgt u voor goede content? Hoe lang en waar moet het getoond worden? En hoe werkt dat in de praktijk?

De Narrowcasting User Training van MK2 speelt in op deze en andere vragen. De training duurt 2-3 uur en helpt bij alle ins en outs van het systeem, zodat u in een handomdraai allerlei verschillende vormen van informatie op het scherm kunt toveren. Naast het zelfstandig kunnen bedienen en beheren van het systeem, komt ook aan bod wat het systeem kan betekenen voor uw organisatie. Wat kunt u doen om het systeem optimaal in te zetten als bijvoorbeeld marketingtool of intern informatiesysteem?

Maximaal 6 deelnemers
We gaan bij al onze trainingen uit van maximaal 6 deelnemers. Door de groepen klein te houden, is het uiteindelijke resultaat en rendement van de training maximaal. Onze trainers houden van een kleinschalige, open sessie met veel aandacht voor de deelnemers. Hierdoor kunnen ze snel anticiperen op de groep en kunnen ze flexibel zijn in de stof als de groep erom vraagt.

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met MK2 Opleiding via 088-652 65 65 of opleiding@mk2.nl