AV-systeemtraining

Een AV-installatie is een complex geheel van apparatuur en met de tijd worden deze installaties steeds complexer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de praktijk vragen ontstaan bij het werken met deze apparatuur. Bij MK2 zien we vaak vragen binnenkomen over storingen, die te wijten zijn aan een onjuist gebruik van de apparatuur en in veel gevallen met de juiste kennis vrij gemakkelijk te ondervangen zijn. Een gedegen basiskennis van AV-systemen kan dan uitkomst bieden.

Hoe zit het systeem in elkaar? Hoe bedien ik de apparatuur en wat zijn de meest voorkomende fouten? U leert het in deze training, voor zowel gebruikers als beheerders. De training is specifiek afgestemd op uw AV-systeem en duurt 2-3 uur per installatie en/of ruimte. Met de training kunnen uw medewerkers niet alleen sneller en efficiënter werken met de systemen, de training zorgt ook voor een beter onderhoud van het systeem en daarmee een goede werking ervan, ook op de lange termijn. Een ander bijkomend voordeel is dat uw medewerkers bij storingen of vragen sneller en vaak zonder externe hulp tot de juiste oplossing zullen komen. Dit bespaart uw organisatie een hoop frustratie, tijd en geld.

Maximaal 6 deelnemers
We gaan bij al onze trainingen uit van maximaal 6 deelnemers. Door de groepen klein te houden, is het uiteindelijke resultaat en rendement van de training maximaal. Onze trainers houden van een kleinschalige, open sessie met veel aandacht voor de deelnemers. Hierdoor kunnen ze snel anticiperen op de groep en kunnen ze flexibel zijn in de stof als de groep erom vraagt.

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met MK2 Opleiding via 088-652 65 65 of opleiding@mk2.nl