Videoconference User Training

Videoconferentie, vergaderen op afstand middels beeld en geluid, biedt een breed scala aan voordelen. Zo levert het een forse tijd- en kostenbesparing op, en biedt het vele interessante mogelijkheden om documenten tijdens een vergadering te delen en (gezamenlijk) te bewerken. Maar hoe werkt videoconferencing? En hoe zorgt u ervoor dat het systeem u oplevert wat u ervan verwacht?

In deze praktische training van 2 tot 3 uur zorgt onze trainer ervoor dat de deelnemers zelfstandig de videoconferentie-apparatuur kunnen bedienen en een goed beeld hebben van hoe een dergelijk systeem werkt. U kunt direct aan de slag en heeft de juiste kennis en vaardigheden om de mogelijkheden die het systeem biedt optimaal te kunnen benutten. Zodat u en uw collega’s er de doelstellingen mee kunnen bereiken die u voor ogen heeft.

Maximaal 6 deelnemers
We gaan bij al onze trainingen uit van maximaal 6 deelnemers. Door de groepen klein te houden, is het uiteindelijke resultaat en rendement van de training maximaal. Onze trainers houden van een kleinschalige, open sessie met veel aandacht voor de deelnemers. Hierdoor kunnen ze snel anticiperen op de groep en kunnen ze flexibel zijn in de stof als de groep erom vraagt.

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met MK2 Opleiding via 088-652 65 65 of opleiding@mk2.nl.