Weblecture Training

Wanneer u al jaren voor de klas staat of regelmatig (zakelijke) presentaties geeft, heeft u een ruime ervaring op het gebied van presenteren. Een weblecture, een presentatie of college dat (ook) via internet op een andere locatie wordt vertoond, vergt echter een andere aanpak. Een verhaal dat face-to-face goed overkomt, kan voor een camera heel anders uitpakken. MK2 speelt hierop in met een speciale training voor het geven van weblectures.

In deze training van 3 uur leert u wat de belangrijkste verschillen zijn tussen live presenteren en presenteren voor een camera, en hoe u die twee combineert voor een optimaal effect. U leert welke aandachtspunten belangrijk zijn bij het geven van een weblecture, en leert zelf in de praktijk deze aandachtspunten te vertalen naar effectieve do’s and don’ts.

Maximaal 6 deelnemers
We gaan bij al onze trainingen uit van maximaal 6 deelnemers. Door de groepen klein te houden, is het uiteindelijke resultaat en rendement van de training maximaal. Onze trainers houden van een kleinschalige, open sessie met veel aandacht voor de deelnemers. Hierdoor kunnen ze snel anticiperen op de groep en kunnen ze flexibel zijn in de stof als de groep erom vraagt.

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met MK2 Opleiding via 088-652 65 65 of opleiding@mk2.nl.