Office in the meeting room

In rap tempo komt er steeds meer technologie (zoals mobiele apparaten, connectoren, software en schermen) op de markt, met nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Deze functionaliteiten brengen vaak ook diverse vragen met zich mee. ‘Waar begin ik?’, ‘Hoe werkt dat?’ en ‘Wat heb ik eraan?’

Werken met Microsoft Office combineren in de vergaderruimte
Al jaren werken we met Microsoft Office software op onze computers en laptops. Wat veel mensen niet weten is dat Microsoft Office ook goede interactieve mogelijkheden heeft die in een vergaderruimte ingezet kunnen worden. Daarnaast kan men Microsoft Office combineren met mooie, vaak gratis, online tools. Kortom: zonder investeringen in hard- of software kun je een laptop, tablet of smartphone eenvoudig veranderen in een apparaat met veel meer functionaliteiten dan enkel bellen, op het internet surfen of een document uitwerken. Het gebruik van deze apparaten als whiteboard, videoconference set of interactieve manier om samen te werken (denk aan het online werken in eenzelfde document met meerdere personen) behoort met slechts kleine aanpassingen tot de mogelijkheden.

MK2 gaat je helpen
MK2 gaat je helpen deze mogelijkheden te benutten. In de workshop ‘Office in the Meetingroom’ gaat een van onze professionele trainers je in je vertrouwde omgeving helpen om je mobiele apparaten én software maximaal te benutten.

De workshop duurt 1 dagdeel en zorgt voor een goede basis voor de toekomst. Het werken met mobiele apparaten en software is een onmisbare vaardigheid in een hedendaagse kantooromgeving. Neem een voorsprong op je concurrentie!

Meer info? Neem contact met ons op: bel naar 088-652 65 65 en vraag naar Dirk Stevens.

MK2 Office in the Meeting Room.pdf