Al ruim 15 jaar een succes!

MK2 Audiovisueel. Ervaring in beeld en geluid.

MK2 Audiovisueel adviseert en ontzorgt haar klanten met realisatie en implementatie van op maat gemaakte, state-of-the-art audiovisuele / ict-oplossingen.

Altijd in de buurt
De gedrevenheid om de juiste oplossing voor de klant te realiseren zit al ruim 15 jaar in de organisatie ingebakken. Vanuit onze vestigingen Amsterdam, Breda, Eindhoven en Zwolle, staan wij graag voor u klaar.

Verkoop, verhuur en service
Binnen ons bedrijf zijn dagelijks ruim 100 vakmensen in de weer om onze klanten optimaal te bedienen. Zowel met standalone producten zoals een beamer of LCD-scherm als met volledig geïntegreerde systemen voor vergader-, onderwijs- of presentatieruimten.

Kennis en techniek
Onze ideeën gaan verder dan conventionele oplossingen. Als merk-onafhankelijk system integrator creëren wij vanuit producten, kennis en wens van de klant een uitkomst op maat. Onze mensen zijn regelmatig te vinden op beurzen en houden elkaar scherp middels MK2-School en MK2 Academy. Daarnaast bieden wij met de afdeling MK2 Opleiding ook trainingen aan onze klanten. Meer weten kijk op www.mk2.nl/opleiding of mail opleiding@mk2.nl.

17 jaar MK2
De oprichters, Jeroen van Doorn en Roel Vermaat, hebben passie voor het AV-vak en geven dit nog steeds door aan medewerkers, leveranciers en klanten. MK2 Audiovisueel zorgt niet voor niets voor beleving. Lees meer..

Beleef het zelf

Beeld en geluid moet je beleven. Dat lukt niet altijd enkel op basis van een goed advies of een uitgewerkte offerte. In onze showroom aan het Minervum 7020 in Breda, kunt u zelf de kwaliteit van het beeld en geluid ervaren en daarin de gewenste keuze maken. Daarnaast kunt u ook de gebruiksvriendelijkheid van de apparatuur zelf ondervinden. Bel voor een afspraak 088-652 65 65.

Betrouwbaar
MK2 is aangesloten bij de brancheorganisatie VSI, Vereniging System Integrators. De VSI is de branchevereniging van installerende audiovisuele bedrijven in Nederland. De leden voldoen aan belangrijke eisen op het gebied van deskundigheid, ervaring, onafhankelijkheid, kwaliteit en continuïteit. 

Tevens is MK2 in het bezit van een VCA** certificering. De kwaliteit van de diensten die MK2 levert en de inzet van de medewerkers is hiermee officieel voorzien van een keurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit wil zeggen dat alle dienstverlenende bedrijven, die dit certificaat bezitten objectief en structureel worden getoetst op hun VGM-beheerssysteem (VGM = Veiligheid, Gezondheid en Milieu). MK2 is ook in het bezit van en ISO9001 en een ISO14001 certificering.