Beleving met AV oplossingen.

MK2 creƫert uw optimale beleving.

Wij zijn gedreven onze klanten van een passende oplossing te voorzien op audiovisueel gebied. Zowel in producten als in service denken wij mee en gaan we voor een optimaal resultaat. MK2 Audiovisueel streeft daarbij altijd naar de beste oplossing voor een marktconforme prijs.

Ultiem communiceren
Wij stellen de communicatiedoelstellingen van onze klanten centraal en realiseren daaromheen betrouwbare, gebruiksvriendelijke, innovatieve AV/ICT-oplossingen. In ruimtes zoals een auditorium, vergaderzaal, collegezaal, aula of ontvangstruimte, integreren wij passende AV-systemen, zodat communicatie geoptimaliseerd kan worden met behoud van esthetiek.

Van eenvoud tot volledig geïntegreerd
MK2 Audiovisueel levert zowel kant-en-klare apparatuur als maatwerk-oplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor professionele standalone producten, zoals een projector of een LCD-scherm. Ons onderscheidend vermogen komt echter optimaal tot zijn recht bij totaalprojecten. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de mogelijkheden van videoconferencing, narrowcasting, multimedia-oplossingen en meer te bespreken.

Ook voor advies, detacheringsprojecten en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

MK2 is ook graag uw audiovisuele partner. Direct contact? Bel 088- 652 65 65.