Met één druk op de knop uw AV apparatuur bedienen.

Besturing

De bediening van apparatuur dient eenvoudig te zijn zodat het gebruik een gewoonte wordt en de apparatuur prettig bijdraagt aan de doelstellingen. Doordat veel audiovisuele apparatuur door software gestuurd wordt en op een netwerk aangesloten is, ontstaat er vaak een complex systeem. Wij zien het als onze missie om de besturing van deze systemen zodanig in te regelen dat de gebruiker de apparatuur adequaat kan gebruiken en geen hoogstaand technisch inzicht nodig heeft.

Besturing op maat
MK2 Audiovisueel levert maatwerk-software zodat de systemen aansluiten bij de behoeftes van de klant. Door apparatuur te integreren volstaat veelal één bedieningspaneel, waardoor een diversiteit aan afstandsbedieningen overbodig wordt. Audiovisuele apparatuur is een middel veelal om eenvoudiger, efficiënter, goedkoper en beter te kunnen communiceren. De gebruiker wordt ontzorgd en kan zich volledig richten op de (communicatie)doelstellingen.

Touchpanel en drukknoppenpaneel
Besturing kan met behulp van diverse technieken. Zo kennen we touchpanels, waarbij op een scherm een veelal op maat gemaakte interface zichtbaar is waarop de functionaliteiten zijn aangegeven en waarbij de gebruiker de gewenste functies met één druk op de knop kan activeren en besturen.

Een alternatief is een drukknoppen paneel waarbij elke knop geprogrammeerd kan worden met de functie welke u eraan gekoppeld wilt zien. Een eenvoudige, vaste bediening geïntegreerd in een tafel, wandgoot of wand.

Spraak, geluid en bewegingsherkenning
Besturing kan echter ook op basis van spraak- en geluidherkenning of door middel van bewegingsherkenning. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Neem contact op met MK2 Audiovisueel om een afspraak te maken met een AV-specialist zodat u weet wat er te koop is.