Oplossingen die u raken.

Multimedia

MK2 Audiovisueel is een system integrator die vooruitstrevend is in het combineren van video, audio en interactie. Wij creƫren multimedia- oplossingen door beeld- en geluidsapparatuur met bijpassende software met elkaar te integreren.

Interactieve multitouch-tafel
Projectie op een tafel van onbepaalde lengte welke middels aanraking bediend kan worden. Door de integratie van de benodigde projectie onder de tafel, ontstaat een aansprekende en aantrekkelijke manier van het communiceren van uw boodschap aan uw klant of bezoeker.

Interactieve vloerprojectie
Projectie op een vloeroppervlakte welke reageert op de relatie of bezoeker die zich over het oppervlak beweegt. Denk hierbij aan bv de projectie van een vijver waarbij de vissen wegzwemmen wanneer er iemand met zijn/haar voet in de buurt komt.

Interactieve narrowcasting
Wanneer de relatie of bezoeker zich voor een scherm beweegt welke uw boodschap toont, reageert het object dat op dat moment op het scherm getoond wordt. Denk hierbij bv aan een bikje cola dat door de klant bewogen kan worden, zonder het daadwerkelijk aan te raken.

Kortom: heeft u een oppervlakte waarvan u een interactief display wilt maken? Neem contact op met MK2 Audiovisueel om een afspraak te maken met een AV-specialist en sta versteld van de mogelijkheden.