Europees parlement werkt met audioconferentie van confidea.

Video- & audioconferentie

Persoonlijk contact is in sommige gevallen essentieel. Echter niet voor alle vergaderingen of presentaties is het nodig om persoonlijk bij elkaar langs te gaan. Met behulp van de huidige technieken is het mogelijk om haarscherp beeld en helder geluid te creƫren waarbij de afstand tussen u en uw gesprekspartner welhaast in het niet valt.

Besparing voor u en milieu.
Denkt u eens in, hoeveel tijd en geld u kunt besparen als u de helft van uw afspraken achter uw eigen bureau of vanuit een speciaal ingerichte videoconferentieruimte bij u op kantoor kunt doen. Tevens past dit uitstekend in een MVO-beleid, gezien de reductie van CO2-uitstoot.

Altijd een oplossing.
Videoconferentie-systemen zijn tegenwoordig ook compact, kwalitatief en betaalbaar. Er zijn vele oplossingen mogelijk voor videoconferentie. Van volledig geïntegreerd met uw communicatiemiddelen tot losse onafhankelijke opstellingen. Tevens kunnen wij u volledig ontzorgen door naast de installatie ook de hosting buiten uw netwerk om te laten verlopen. MK2 Audiovisueel kijkt graag samen met u naar de beste en meest efficiënte oplossing voor uw organisatie.

Simpel en effectief.
Bij de meest gangbare vorm van videoconferencing staan twee beeldschermen op verschillende locaties via internet met elkaar in verbinding waarbij niet alleen een camerabeeld verzonden wordt maar ook data, bijvoorbeeld een Powerpoint-presentatie, gedeeld kan worden.

Innovatie in techniek.
Een techniek als telepresence simuleert dat een persoon daadwerkelijk tegenover u zit. Met behulp van holografie-techniek en surround sound worden beeld en geluid zo realistisch mogelijk weergegeven.

Optimale integratie.
Unified Communications integreert de afzonderlijke communicatiemiddelen met elkaar. Mobiel, laptop en videoconferentie worden met elkaar verweven zodat u ook daarmee een conferentie kunt volgen. Steeds meer mobieltjes en laptops hebben immers ook een webcam. MK2 Audiovisueel kijkt graag samen met u naar een passende oplossing voor uw organisatie wat betreft de professionele mogelijkheden van vergaderen op afstand.

Professioneel confereren met plezier.
Wij hebben als doel videoconferentie net zo vanzelfsprekend en simpel te maken als bellen met een mobiele telefoon. Geen zorgen over belasting van netwerk of server, kwaliteit van de verbinding, verschil tussen IP en ISDN, gebruik van camera en afstandbediening… Maar gewoon prettig vergaderen met videoconferentie. Onze installaties en advies zijn altijd gericht op gebruikersgemak. Met één druk op de knop onbezorgd vergaderen, brainstormen, presenteren… met mensen op een willekeurige andere locatie.

Volledig ontzorgd.
MK2 Audiovisueel biedt u niet alleen de mogelijkheid om professioneel en efficiënt te vergaderen met videoconferentie, ook het plannen, uitnodigen en opnemen van een bijeenkomst kan eenvoudig gerealiseerd worden. Afhankelijk van uw wensen, ruimte en organisatie kunnen wij een passend advies uitbrengen. Niet alleen over de mogelijkheden van de apparatuur maar ook over de optimale opstelling en belichting. Kortom: een totaaloplossing op maat. 

Meer weten?
Maak een afspraak met één van onze medewerkers en wij komen graag bij u langs om:

  • Uw wensen in kaart te brengen
  • Uw ruimte te inventariseren
  • U te informeren over de mogelijkheden
  • U te adviseren over de oplossingen

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden en verschillende systemen zelf te ervaren. Neem contact op met MK2 Audiovisueel om een afspraak te maken met een AV-specialist.