Altijd op de hoogte.

Cultuur, sport & recreatie

Een compacte full-HD camcorder? Een interactieve informatiezuil? Een multitouchtafel waarmee u uw bezoeker de juiste info-tainment biedt? MK2 biedt de juiste state-of-the-art/ICT oplossingen voor de contentcreator en de interactieve contentweergave.

Innovatief en resultaatgericht
Een volledige studio, voorzien van HD-camera's, die gekoppeld zijn aan een meer-kanaals mixer waarna het beeld en geluid direct geplaatst wordt op een centrale server. Een server die direct benaderd kan worden met meerdere edit-suites waarmee direct een montage gemaakt kan worden en gepubliceerd kan worden op bijvoorbeeld een DVD, Blu-Ray of server. AV-systemen zijn niet meer weg te denken:

  • AV-systemen op het sportveld. LED-banners naast uw sportveld waarop u uw boodschap direct krachtig en indrukwekkend weer kunt geven.
  • AV-systemen in een museum, theater of pretpark. Interactieve zuilen, 3D-projecties, met laser of uitgelichte macquettes en audiorondleidingsystemen welke uw bezoeker informeren en entertainen met behulp van de laatste interactieve technieken.
  • AV-systemen tijdens een congres of evenement. Projecties en geluidsondersteuning zowel permanent met vaste apparatuur als tijdelijk met materiaal van onze verhuurafdeling.

Juiste kennis en producten
MK2 biedt de juiste kennis en producten voor de content-creator en de contentgebruiker. MK2 heeft diverse regionale en lokale omroepen voorzien van professionele videoapparatuur die geresulteerd hebben in een efficiëntere werkwijze en een hogere beeldkwaliteit. Wij verzorgen daarbij de installatie, implementatie, service en zeer belangrijk, de juiste opleiding.

Kijk ook bij onze verhuurprojecten voor tijdelijke installaties bij Cultuur, sport en recreatie of bij evenementen, beurzen en congressen.

Meer weten over wat MK2 voor u kan betekenen? Neem contact op met MK2 Audiovisueel.