Als goed beeld van levensbelang is.

Gezondheidszorg

De juiste, hoogwaardige beelden op de juiste displays binnen de OK? Archivering van video- en audiosignalen voor educatie? Op interactieve wijze de bezoeker naar de juiste locatie verwijzen? Mogelijkheden die MK2 Audiovisueel biedt met hoogwaardige en betrouwbare AV-systemen, op maat voor u ontwikkeld.

Professioneel en effectief
De beelden van de endoscoop weergegeven op een DICOM display, de informatie van de anesthesie op een display gemonteerd aan een pendel of de beelden van een over-view scherm gemonteerd aan de wand. AV-systemen binnen de OK zijn onmisbaar:

  • AV-systemen die de chirurg de mogelijkheid geven om op een eenvoudige wijze de juiste beelden op het juiste display door te schakelen.
  • AV-systemen met de mogelijkheid om de beelden in de hoogste kwaltieit te archiveren om ze later te gebruiken voor educatieve of juridische doeleinden.
  • AV-systemen waarmee de chirurg kan communiceren met zijn collega's op een andere locatie of met bezoekers van een congres, georganiseerd in het auditorium van het ziekenhuis of studenten die de operatie volgen in een collegezaal.
  • AV-systemen die de bezoekers middels interactieve systemen begeleiden naar de juiste locatie.
  • AV-systemen waarmee het medisch symposium kracht bijgezet kan worden zetten en die het beeld en geluid distribueren naar andere locaties over de gehele wereld in de benodigde, hoogwaardige kwaliteit.

MK2 Audiovisueel kent het belang van de AV-systemen binnen uw omgeving. Effectiviteit, distributie, archivering, educatie, hygiëne en veiligheid zijn voor ons de kernwaarden voor AV binnen de gezondheidszorg. 

Innovatief systeemontwerp
Een gedegen inventarisatie waarbij de juiste personen geïnterviewd worden, vertalen wij in een innovatief systeemontwerp dat we bij u installeren, implementeren en servicen. Uiteraard zorgt MK2 daarbij voor een gedegen opleiding van de mensen die met de apparatuur gaan werken en staan wij klaar met raad en daad mocht er onverhoopt toch een probleem optreden.

Wilt u meer informatie over de kennis en mogelijkheden van AV-techniek voor uw organisatie? Neem contact op met MK2 Audiovisueel.