Geen kennis zonder studie.

Onderwijs

Uw docenten voorzien van de juiste middelen om uw studenten attractief en interactief te onderwijzen? Colleges op de juiste wijze online beschikbaar stellen zonder dat er extra FTE's voor ingezet hoeven te worden? Kunnen beschikken over AV-apparatuur waarop u kunt vertrouwen en een leverancier die altijd voor u klaar staat? Door jarenlange ervaring binnen de onderwijsmarkt biedt MK2 Audiovisueel u altijd een passende oplossing.

Kennis en ervaring
Elke collegeruimte of lesruimte wordt voorzien van een projector met scherm en speakers die de docent ondersteunen bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Projectgericht onderwijs kan niet meer zonder videoconferentie-sessies en een student beschouwt het als "normaal" dat hij/zij thuis het college nogmaals online kan bekijken. Binnen onderwijs is er een zeer belangrijke rol weggelegd voor AV-systemen:

  • AV-systemen waarmee de docent dynamisch college kan geven met behulp van interactieve tablets of whiteboards.
  • AV-systemen die een college streamen en daarmee het college live of on-demand online beschikbaar maken, bestaande uit beeld, geluid en de bijbehorende PowerPoint-presentatie.
  • AV-systemen die het mogelijk maken om studenten plaats-onafhankelijk met elkaar te laten communiceren.
  • AV-systemen waar u op kunt vertrouwen omdat er gekozen is voor hoogwaardige apparatuur welke met de juiste frequentie wordt onderhouden.

Door jarenlange ervaring kent MK2 de behoefte van de onderwijswereld. Ervaring die wij toepassen bij het ontwikkelen van een maatwerkoplossing welke past binnen uw onderwijsbehoeften. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Vooruitstrevende oplossingen
MK2 heeft binnen de onderwijsmarkt reeds bewezen, door innovativiteit, het onderwijs te ondersteunen en haar studenten te voorzien van hoogwaardig onderwijs. We hebben vooruitstrevende oplossingen ontwikkeld voor gerenommeerde hogere en universitaire onderwijsinstellingen binnen geheel Nederland.

Wilt u meer informatie over de kennis en mogelijkheden van AV-techniek voor uw organisatie?
Neem contact op met MK2 Audiovisueel.