MK2 wordt Kinly

Kinly is een AV- en visuele samenwerkingsspecialist, ontstaan op 12 september 2017 uit een fusie tussen VisionsConnected en Viju. Het bedrijf bedient momenteel zakelijke en overheidsklanten in meer dan 120 landen. Het hoofdkantoor van Kinly is gevestigd in Amsterdam.

Onze missie is uw beleving.

MK2 is dé partner op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie. Met totaaloplossingen, advies op maat en met kennis van de nieuwste technieken. Praktisch, innovatief en betaalbaar.

Een nieuwe ontmoeting

Het waterschap benaderde MK2 met de vraag voor een passend ontwerp van deze totaaloplossing.

Groei jij met ons mee?

MK2 Audiovisueel werkt. Ook voor jou. De krachten achter MK2 Audiovisueel zijn de gedreven en competente medewerkers, ondersteund door een netwerk van innovatieve partners. Met ruim 130 medewerkers zorgt MK2 Audiovisueel graag voor de beste oplossing.

MK2 is onderdeel van Kinly en al bijna 20 jaar dé partner op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie. Met totaaloplossingen, advies op maat en met kennis van de nieuwste technieken. Praktisch, innovatief en betaalbaar.

De gezamenlijke Kinly-organisatie in Nederland en België, telt ruim 200 werknemers verspreid over vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Zwolle, Breukelen en Gent. 

Wereldwijd heeft Kinly 600 werknemers, verdeeld over vestigingen in Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore, Nederland en België.

De oprichters van MK2, Jeroen van Doorn en Roel Vermaat, hebben passie voor het vak en geven dit nog dagelijks door aan medewerkers, leveranciers en klanten. De passie van MK2.

MK2 wordt Kinly

Een overname die voor u een verbreding van het portolio met de Kinly oplossingen en diensten betekent.

Kinly is een wereldwijd leverencier en heeft 600 werknemers, met vestigingen in Nederland, Belige, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Singapore. En ondersteunt meer dan 600 klanten in 120 landen.

Samen zijn we de expert in IT-driven audiovisuele en samenwerkingsoplossingen. En vanuit Breda, Eindhoven en Amsterdam blijven we onze jarenlange ervaring, kennis en passie delen met u. 

Working together. Everywhere 

Heb jij affiniteit met audiovisuele - informatie technologie en wil je deel uit maken van een innovatieve, collegiale organisatie? Kijk hier of er een passende vacature voor je open staat.