Laat de virtuele receptie voor u werken.

De virtuele receptie ontvang u gasten professioneel en persoonlijk, een kiosk die het persoonlijk houdt

Op een natuurlijke wijze met elkaar communiceren alsof u samen in dezelfde ruimte aanwezig bent. De virtuele receptie gebruikt video en audio van de hoogste kwaliteit. Hierdoor verdwijnen de afstanden. Voor de onderlinge communicatie wordt gebruik gemaakt van internet. Hierdoor is wereldwijd gebruik mogelijk. Intelligente communicatieprotocollen zorgen voor automatische aanmeldingen en het afdwingen van de juiste kwaliteit op de internetlijnen. Als geen ander weet MK2 als audiovisueel specialist hoe belangrijk camera’s, luidsprekers en microfoons zijn in algemene, en daardoor mogelijk luidruchtige, ruimtes. 

Voor de virtuele receptie oplossing maakt MK2 dan ook gebruik van hoogstaande componenten die aan te passen zijn aan uw omgeving.

Bij de onderlinge verbindingen is uiteraard veiligheid uiterst belangrijk. MK2 streeft dan ook naar de hoogst mogelijke beveiligingsmechanismes die er voor zorgen dat alle onderlinge verbindingen veilig zijn. Onze systemen maken gebruik van HTTPS TLS voor het signaal en de data en DTLS en SRTMP (encrypted RTMP) voor media.

Wat maakt de virtuele receptie bijzonder?

Interactief
De kiosk kan worden voorzien van allerlei interactieve elementen, bijvoorbeeld om de informatieverstrekking te verbeteren of om met een betere/interessantere look de aandacht te trekken.

Schaalbaar
Op meerdere vlakken is de virtuele receptie schaalbaar. Van de kiosk die vanaf een 22 inch beelddiameter te leveren is tot de licentiestructuur die met uw behoefte meegroeit.

Multi-platform
Of u nu in het bezit bent van een op IP gebaseerde Avaya-centrale of Skype for Business gebruikt; de virtuele receptie werkt samen met alle gerenommeerde merken die gestandaardiseerd zijn op open protocollen.

Functionaliteit
Of u nu op zoek bent naar één kiosk of u wilt bij al uw vestigingen een kiosk plaatsen; het UCaas-platform waarop de kiosken worden aangesloten bezit legio functionaliteiten die het beheer makkelijk houdt.

Toepassingen
Onze kiosk in combinatie met het Cloud Platform is voor vele toepassingen te gebruiken. Veel uitgewerkte standaardtoepassingen leveren wij out-of-the-box en zijn eenvoudig en snel te leveren, graag bespreken we met u de mogelijkheden.

Specialisaties
De virtuele receptie is een softwaretoepassing die gebruikt maakt van het UCaas-netwerk dat MK2 Audiovisueel haar klanten biedt. Dit uitgebreide op software gebaseerde platform ondersteunt alle mogelijke protocollen en standaarden.

Open Platform

Open platform, dat is het juiste begrip voor onze dienst. Wanneer u al over videocommunicatie-apparatuur beschikt, is het voor ons eenvoudig om de inkomende gesprekken van een informatie- of communicatiezuil op uw bestaande systemen af te leveren. Wij ondersteunen alle gerenommeerde merken die gestandaardiseerd zijn op SIP of H.323 denk daarbij aan Avaya, Cisco, TANDBERG, Polycom, LifeSize. Bent u gestandaardiseerd op Microsoft Lync of Skype for Business? Geen probleem, met de juiste federatie leveren wij ook op dit nieuw communicatieplatform de gesprekken af.

Onderzoek

Er vindt een omslagpunt plaats tussen digitale en traditionele klantenservice. Ondanks de toename in digitale klantenservicekanalen en -opties geeft 79 procent van de consumenten de voorkeur aan het behouden van persoonlijk contact als onderdeel van klantenservice.

De beheeromgeving

Configureer uw virtuele receptie direct in uw browser met behulp van de VC2-portal.

Configureerbaar in de browser
Beheer en configureer het volledige systeem doormiddel van een eenvoudige webbrowser.

UCaas-cloudoplossing
Platformonafhankelijk en overal te benaderen.

Volledig responsive
Bestuur het platform eenvoudig vanaf uw computer of tablet.

Multi-tenant
Geschikt voor dienstverleners die meerdere klanten bedienen

Onze virtuele receptie houdt het persoonlijk, maar wel met alle voordelen die digital signage en narrowcasting te bieden hebben.

Diverse modellen
Het kleinste model heeft een beelddiameter van 22 inch en dat kan oplopen tot wel 60 inch groot. Er zijn modellen specifiek voor binnen en voor buiten, er is voor elk wat wils.

Look & feel
Onze vrijstaande kiosken zijn leverbaar in alle kleuren. Gecombineerd met uw bedrijfslogo geeft het geheel een persoonlijke uitstraling en past het binnen uw eigen huisstijl.

Uitstekende kwaliteit
In onze producten worden alleen maar hoogwaardige audio- en videocomponenten gebruikt. Zodat elk gesprek goed verstaanbaar is.

Informatievoorziening
Zegt u het maar; wilt u vertrektijden van bussen, treinen of vliegtuigen tonen? Misschien informatie uit reserveringssystemen, wachtrij-informatie, een plattegrond of weerinformatie? Er is héél veel mogelijk.

Kwaliteit: aan de andere kant van de lijn?

U kunt gebruik maken van uw eigen videocommunicatie-toestellen. Desgewenst leveren wij toestellen waarop u de gesprekken kunt beantwoorden. Ook kunt u uw dienstverlening uitbesteden, Receptel een gebruiker van ons platform, kan u daar bij van dienst zijn.

Hoogwaardige beeldkwaliteit
De receptie-post systemen die wij leveren zijn uitgerust met HD-Audio zodat u en uw klanten een goed verstaanbaar gesprek kunnen voeren.

Hoogwaardige beeldkwaliteit
Een goed, helder en scherp beeld is enorm belangrijk. Het toestel van de ontvanger is daarom uitgerust met een Full HD-scherm dat vloeiend snelle beelden kan laten zien.

Perfecte dialogen
Voor het totaalplaatje ondersteunen wij u bij het verkrijgen van correcte lichtvoorzieningen, een goede achtergrond en de juiste training.

Wilt u meer weten over de virtuele receptie?

John heeft antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor u kan doen en hij belt of mailt u terug.

Neem contact met mij op

John van den Brand
Verkoop manager

088-652 65 55
verkoop@mk2.nl