Spreken, horen, zien en ervaren.

Onze bijdrage aan de aspecten voor het zenden en ontvangen van uw boodschap.

LED displays

Aansprekende communicatie in de open lucht of op grote indoorlocaties. MK2 maakt het voor u mogelijk door middel van de inzet van hoogwaardige LED displays. Merkonafhankelijk maatwerk, afgestemd op uw specifieke behoefte. Op afstand aanstuurbaar en rekening houdend met de omgevingsfactoren. Installatie vindt plaats volgens de veiligheidseisen van de VCA** richtlijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een LED display u kan bieden? MK2 is met haar jarenlange ervaring u graag van dienst.

Narrowcasting

Narrowcasting is het door middel van audiovisuele displays benaderen van één of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. Hierbij wordt de getoonde boodschap zoveel mogelijk op maat gesneden voor de ontvanger. De mogelijkheden van narrowcasting zijn erg groot. Zo kunnen er voorgeprogrammeerde presentaties worden getoond en kan er live televisie worden uitgezonden. Ook is het mogelijk dat het laatste nieuws, het weerbericht, de aandelenkoersen of openbaar vervoer informatie wordt weergegeven.

Webcasting

Wilt u een presentatie, persconferentie of evenement rechtstreeks live-streamen via het internet? Maak dan gebruik van webcasting. MK2 kan zowel de cameraregistratie als de live stream uitzending voor u verzorgen. We bieden live streaming voor bijeenkomsten van elke omvang, inclusief de mogelijkheid om grote online evenementen te registreren of on-demand content te beheren voor onderwijs en trainingen. En dit allemaal voor elk device. Neem contact op met ons, om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!