Narrowcasting oplossingen die werken.

Onze bijdrage aan de aspecten voor het zenden en ontvangen van uw boodschap.

Interactief.

Interactieve narrowcasting is een nieuwe vorm van narrowcasting, waarbij klanten actief invloed uitoefenen op de informatie die zij ontvangen. Bij interactieve narrowcasting maken we gebruik van touchscreens of van schermen die met touchpanels worden aangestuurd. Daarnaast is de content meer informatief gericht en vaak merkgeoriënteerd. Interactieve narrowcasting kan daarom nog gerichter worden ingezet, zelfs naast of tussen de producten en omdat er gebruik wordt gemaakt van aanraakschermen is het gebruik door klanten tevens beter te analyseren.

Persoonlijk.

Met behulp van recognition-techniek (camera-registratie) kan de content op een individu worden afgestemd. De ontvanger hoeft zodoende niet zelf actief invloed uit te oefenen op de informatie die hij kan ontvangen. Het systeem registreert de ontvanger en op basis van deze registratie wordt bepaald welke informatie er uitgezonden wordt.

Webcasting.

Narrowcasting wordt niet alleen gebruikt voor het informeren van klanten en bezoekers maar wordt ook steeds meer ingezet voor het informeren van de eigen medewerkers. Verspreiding van de informatie gaat met behulp van het bedrijfsnetwerk. Iedere hierop aangesloten laptop kan een ontvangststation zijn. Zo kan bedrijfsinformatie, zoals een presentatie van de jaarcijfers welke elders op dat moment wordt gepresenteerd, aan specieke groepen werknemers direct beschiknaar worden gemaakt op de laptop van deze medewerkers. Deze vorm van webcasting kan met behulp van streaming video.

Streaming video is een techniek waarbij bewegend beeld via internet direct op uw computerscherm verschijnt; meestal wordt ook geluid meegestuurd. Dit videomateriaal (de 'stream') kan live zijn, maar dat hoeft niet. Het kan ook gaan om eerder opgenomen beelden.

Digitale bewegwijzering.

Door op de juiste locaties displays te plaatsen met daarop opgenomen de diverse bestemmingen binnen een gebouw of andere omgeving, kan de bezoeker de juiste weg gewezen worden. Deze beelden kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld een commerciële boodschap zodat deze oplossing twee doelen dient.

E-learning.

Deze techniek van narrowcasting met streaming video wordt tegenwoordig ook vaak toegepast voor e-learning. De docent en de leerling hoeven zodoende niet meer op hetzelfde moment op dezelfde locatie te zijn.

Wilt u meer weten over een permanente of tijdelijke narrowcasting oplossing? Neem contact op met onze specialisten.

Erik heeft antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor u kan doen en hij belt of mailt u terug.

Neem contact met mij op

Erik Smeets
Accountmanager

088-652 65 55
verkoop@mk2.nl