Dit was de Week van de Ondernemer

MK2 Audiovisueel is al jaren partner van De Week van de Ondernemer en heeft ook dit jaar weer de beursvloer voorzien van AV middelen.

Drie dagen, drie steden, tientallen topsprekers en duizenden geïnspireerde ondernemers. Topondernemers, professionals en leerzame workshops in het Beursgebouw, Ahoy en de Rai. De Week van de Ondernemer was weer een groot succes. 

MK2 Audiovisueel is al jaren partner van De Week van de Ondernemer en heeft ook dit jaar weer de beursvloer voorzien van beursverlichting en verschillende displays voor de weergave van het programma. De plenaire sessie was voorzien van een multi-screen projectie met edge blending en aansturing, een geluidsinstallatie, licht en rigging. Naast de plenaire zaal heeft MK2 ook vier kleinere deelsessiezalen ingericht met displays, een geluidsinstallatie en licht. Daarnaast werden er door MK2 de audiovisuele middelen geleverd voor verschillende beursstands zoals die van Tele2 en Hyundai.

 

Onderstaand de sfeerimpressies van de verschillende locaties.

  

Eindhoven: Van Sabi Tolou (Sendcloud) tot Lex Hoesloot (Lightyear) en bezoekende ondernemers, allemaal komen ze even aan het woord.

Sfeervideo in Eindhoven: https://www.youtube.com/watch?v=hSvGmO3XjOU

 

Rotterdam: Van Michiel Muller tot Marco Aarnink, in een goed gevuld Ahoy lieten zeker 1500 ondernemers zich inspireren door workshops en keynotes.

Sfeervideo in Rotterdam: https://www.youtube.com/watch?v=bAUcJ7ZhdYw

 

Amsterdam: De laatste dag van de Week van de Ondernemer was meteen een van drukst bezochte. In de Amsterdamse RAI gaven topondernemers als Elske Doets en Boris Veldhuijzen van Zanten groeilessen aan de leergierige ondernemers.

Sfeervideo in Amsterdam: https://www.youtube.com/watch?v=S1uNniE-_xc