MK2 wordt Kinly

Kinly versterkt positie in de Benelux met overname MK2 Audiovisueel

Klik hier voor meer informatie over Kinly 

Kinly versterkt positie in de Benelux met overname MK2 Audiovisueel

Portfolio en kennis uitgebreid door koppeling AV- en clouddiensten

 

MK2 is overgenomen door Kinly. Deze overname past in de strategie om door autonome groei en strategische overnames, hun leidende positie in de markt van audiovisuele en visuele samenwerkings-oplossingen te versterken. MK2 heeft zich vanuit Breda de afgelopen jaren snel ontwikkeld tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van audiovisuele oplossingen en heeft daarmee veel aansprekende klanten in Nederland voor langere tijd aan zich weten te binden.

Samen zijn Kinly en MK2 in de Nederlandse markt de expert voor IT-driven AV en visuele samenwerkingsoplossingen. Kinly vergroot hiermee haar audiovisuele kennis en ervaring. Voor MK2 en haar klanten betekent dit een verbreding van het portfolio met de Kinly Cloud en managed visuele samenwerkings-oplossingen.

De gezamenlijke Kinly-organisatie in Nederland en België, telt ruim 200 werknemers verspreid over vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Zwolle, Breukelen en Gent.

Met de overname heeft Kinly wereldwijd 600 werknemers, verdeeld over vestigingen in Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore, Nederland en België.

De overname van MK2 is de eerste overname die perfect past binnen onze eind vorige jaar ingezette strategie om een wereldwijde leider in deze markt te worden en zo bestaande maar ook nieuwe wereldwijde klanten zo goed mogelijk te ondersteunen”, zegt Magnus Ekerot, CEO van Kinly. 

De overname door Kinly is een belangrijke volgende stap in de groei van MK2. Wij breiden hiermee snel ons huidige portfolio van visuele samenwerkings-oplossingen uit, wat een mooie aanvulling is op onze huidige en toekomstige dienstverlening.” geven Roel Vermaat en Jeroen van Doorn, eigenaren van MK2, aan.  

Kinly is een AV- en visuele samenwerkingsspecialist, ontstaan op 12 september 2017 uit een fusie tussen VisionsConnected en Viju. Het bedrijf bedient momenteel zakelijke en overheidsklanten in meer dan 120 landen. Het hoofdkantoor van Kinly is gevestigd in Amsterdam.


Ga naar www.kinly.com/nl voor meer informatie.

MK2