Nieuw onderwijsparadijs Tilburg University

Als vaste partner van Tilburg University, heeft MK2 CUBE voorzien van de nieuwste AV-technologieën om het presenteren, vergaderen en samenwerken zo makkelijk mogelijk te maken.

Afgelopen week werd CUBE, het nieuwe onderwijsgebouw van de universiteit geopend in bijzijn van de burgemeester van Tilburg, Theo Weterings. Een eigentijds gebouw dat is ontwikkeld volgens scherpe duurzaamheidsdoelstellingen (BREEAM). Het gebouw sluit qua studiefaciliteiten aan bij het Tilburg Educational Profile dat studenten voorbereidt op hun rol in een complexe, snel veranderende samenleving. In september zullen studenten het gebouw in gebruik nemen.

"Met veel groepswerkplekken, digitale toetszalen, ruim opgezette collegezalen, de nieuwste technologieën en genoeg plekken om te studeren, heeft CUBE alles wat een student nodig heeft." aldus studente Sabine Scheffer uit de Universiteitsraad. Het College van Bestuur noemt CUBE: "Een grote aanwinst op onze groene campus en een onderwijsgebouw van de toekomst dat aansluit bij de nieuwe manieren van doceren en leren."

Wij zijn bijzonder trots op dit prachtige gebouw van Tilburg University. Als vaste partner van Tilburg University, heeft MK2 CUBE voorzien van de nieuwste AV-technologieën om het presenteren, vergaderen en samenwerken zo makkelijk mogelijk te maken. Niet alleen de vaste installaties, maar ook de sfeer en beleving op AV-gebied tijdens deze opening werd mogelijk gemaakt door MK2. CUBE, een echt onderwijsparadijs voor studenten en docenten!