Samenwerkingsoplossingen voor Rhenus Contract Logistics

Inmiddels heeft MK2 in verschillende meeting ruimtes, een trainingsruimte en in een prachtige boardroom audiovisuele middelen geïmplementeerd.

In een sneltreinvaart bouwt logistiek dienstverlener Rhenus Contract Logistics nieuwe panden. Het nieuwste pand staat langs de A58 in Tilburg met een opvallend uiterlijk en met de hoogste Breeam Outstanding duurzaamheidscertificering. Geen “vierkante doos” maar een fraai gebogen voorgevel met opvallend veel glas. Open en transparant.

Onze partner Quadrant4 heeft MK2 in contact gebracht met Rhenus. Inmiddels heeft MK2 in verschillende meeting ruimtes, een trainingsruimte en in een prachtige boardroom audiovisuele middelen geïmplementeerd. Quadrant4 heeft het installatie advies geschreven en dit advies in uitvoering laten brengen en het proces in deze gemanaged.

De Rhenus Groep is actief op het gebied van contractlogistiek, vrachtlogistiek en havenlogistiek. Ze richten zich op specifieke diensten en klantgroepen. Doelgroep voor dit nieuwe pand is health-tech en high-tech, sectoren waar Rhenus sinds een paar jaar volop de focus op heeft gericht. Het gebouw een vloeroppervlak van 60.500 vierkante meter waarvan 4.500 meter kantoorruimte. Op het magazijn komt een zonnepanelenpark van 30.000 vierkante meter. Rhenus Contract Logistics nam het grote pand op bedrijventerrein Het Laar in het derde kwartaal van vorig jaar in gebruik. Officieel heet het pand NewLogic III, maar vanwege de vorm heeft het al de bijnaam “The Tube” gekregen.