Een warm welkom.

Het gevoel van welkom zijn. Een hartelijke ontvangst. Een warme omgeving. Wij zijn blij dat u er bent.

Wacht- en receptieruimte

De wacht- en receptieruimte is veelal de eerste ontmoetingsplaats van de bezoeker bij uw organisatie. En de eerste indruk is belangrijk! De inrichting, sfeer en uitstraling van uw wacht- en receptieruimte zijn bepalend voor de indruk die uw organisatie achterlaat bij de bezoeker. MK2 adviseert u graag welke audiovisuele oplossingen het best passend zijn voor de inrichting van uw wacht- en receptieruimte.

Lounge

Wilt u een informeel overleg voeren met een collega? Kort een gast ontvangen? Een moment relaxen? De lounge is hiervoor een rustige en inspirerende omgeving. Voorzien van de audiovisuele middelen die u wenst met daarop informatie over uw organisatie, de laatste nieuwsfeiten en het weerbericht voor de komende week. Wilt u een loungeruimte inrichten binnen uw organisatie? Neem contact op met de specialisten van MK2.

Aula-Uitvaart

U krijgt maar één kans om een dienst te verzorgen voor de overledene die hem of haar een waardig afscheid geeft. De juiste muziek op het juiste moment. Voorzien van beelden die duidelijk weergegeven worden. Zekerheid en betrouwbaarheid zijn hierbij kernwaarden voor de audiovisuele systemen die u binnen uw uitvaartcentrum gebruikt. MK2 heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de uitvaartbranche.

Beurs

Uw beurs verdient het beste. Het biedt u de ultieme mogelijkheid om uw relaties te ontmoeten en te overtuigen. Dat snappen de professionals van MK2 maar al te goed. Van eerste contact tot en met de specialist die verantwoordelijk is voor de opbouw, afbouw en de eventuele bediening. Wanneer u samenwerkt met MK2 bent u er van verzekerd dat er een optimale invulling gegeven wordt aan uw activiteit.