Uitvaartoplossingen

MK2 heeft een modulair systeem ontwikkeld waarbinnen u een keuze kunt maken welke functionaliteiten er binnen uw uitvaartcentrum dienen te worden opgenomen. Binnen deze modulaire opzet is er door MK2 een eigen muzieksysteem ontwikkeld wat naadloos integreert met de modulaire audiovisuele systemen: AkoestIQ.

Eenvoudig en effectief.

AkoestIQ is een muziek-afspeel-applicatie van MK2 met daarbij een eenvoudig besturingssysteem waardoor bediening met een touchpanel vanuit de aula mogelijk is. De functionaliteiten en de interface van het touchpanel worden afhankelijk van uw wensen verder ingericht. Het systeem is speciaal voor de uitvaartbranche ontwikkeld, maar kan ook op andere plaatsen ingezet worden.

De voordelen van AkoestIQ

  • Efficiënt plansysteem voor de diensten
  • Eenvoudig zoeken en selecteren van muziek in het muziekboek
  • Muziek kan online gepresenteerd en afgeluisterd worden (circa 10 sec ivm Buma/Stemra rechten)
  • Open systeem waardoor koppelingen met bijvoorbeeld digitale bewegwijzering mogelijk is
  • Wanneer het muziekboek wordt aangepast dan worden de aanpassingen automatisch verwerkt in de online versie; Wanneer het muziekboek wordt aangepast dan worden de aanpassingen automatisch verwerkt in de online versie
  • De afspeelapplicatie bevat uitgebreide mogelijkheden, welke afhankelijk van de wens van de klant getoond en bediend kunnen worden middels een touchpanel

De verschillende muziekstukken voor de diensten zijn eenvoudig te plannen en kunnen per aula klaargezet worden. De volledige dienst is vanuit de aula waar het touchpanel zich bevindt te regisseren. Zo kan vanuit de aula de muziek, presentatie en opname gestart en gestopt worden.

Betrouwbaar en modulair

MK2 gaat echter nog een stap verder. Het muzieksysteem AkoestIQ kan eenvoudig geïntegreerd worden met andere systemen. Zo bieden wij een totaal oplossing voor al uw multimedia toepassingen. Beeld, spraak en muziek worden in één systeem verenigd. Alle cruciale onderdelen zijn dubbel uitgevoerd zodat er geen uitval kan ontstaan tijdens een dienst.

Digitale bewegwijzering

Het muzieksysteem kan tevens gekoppeld worden aan een narrowcasting-systeem voor digitale bewegwijzering. MK2 biedt de mogelijkheid om met behulp van beeldschermen binnen het uitvaartcentrum automatisch informatie, over bijvoorbeeld de diensten, aan de bezoekers kenbaar te maken. De informatie over de dienst wordt automatisch uit het muzieksysteem gehaald middels een web-content-management systeem. Bezoekers kunnen zo stil en helder geïnformeerd worden over diensten en activiteiten.

Heeft u vragen over onze uitvaart oplossingen en presentatiemogelijkheden?

Camille heeft antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor u kan doen en hij belt of mailt u terug.

Neem contact met mij op

Camille Creemers
Accountmanager

088-652 65 55
verkoop@mk2.nl