Over MK2

De oprichters van MK2, Jeroen van Doorn en Roel Vermaat, hebben passie voor het audiovisuele vak en geven dit nog dagelijks door aan medewerkers, leveranciers en klanten. Ervaar ook deze passie. De passie van MK2. Bezoek onze showroom.

Kwaliteit, veiligheid en milieu

MK2 heeft een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001, een veiligheidsmanagementsysteem conform VCA** en een milieumanagementsysteem conform ISO14001 ingericht. Deze drie systemen tezamen vormen het fundament voor het beheersen, bewaken en verbeteren van de organisatie in het belang van haar medewerkers, klanten, leveranciers, (lokale) overheid, financier(s) en aandeelhouders; de stakeholders.

Werken bij MK2

MK2 Audiovisueel werkt. Ook voor jou. MK2 Audiovisueel, gevestigd in Breda (hoofdvestiging), Amsterdam, en Eindhoven is een dynamisch bedrijf dat zich richt op verkoop, verhuur, advies en realisatie van toonaangevende projecten op het gebied van beeld, licht en geluidsapparatuur. De krachten achter MK2 Audiovisueel zijn de gedreven en competente medewerkers, ondersteund door een netwerk van innovatieve partners. Of het nu gaat om de aanschaf of verhuur van een LCD-scherm of het compleet inrichten van een vergaderzaal, boardroom, congreszaal of auditorium: de ruim 130 medewerkers van MK2 Audiovisueel zorgen graag voor de beste oplossing.

Contact

Vanuit de vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven en Zwolle zijn dagelijks ruim 130 vakmensen in de weer om onze klanten optimaal te bedienen met zowel tijdelijke (verhuur) oplossingen als met volledig geïntegreerde systemen voor bijvoorbeeld auditorium, aula, vergader-, onderwijs- of presentatieruimten.