Presenteren is een kunst.

Versterk de kracht van uw boodschap, inspirerend en overtuigend.

Auditorium

Het juiste geluid voor de juiste toepassing. Extra belangrijk bij de inrichting van een auditorium. MK2 meet, adviseert, installeert en regelt in. Alleen de inzet van het juiste en goed ingeregelde audiosysteem zorgt immers voor verstaanbaarheid “tot op de laatste plek”. Door het gebruik van projectoren met een hoge resolutie en lichtopbrengst komt ook het beeld van uw presentatie optimaal tot z’n recht. De door MK2 geboden totaaloplossing kent daarbij een gebruikersvriendelijke bediening van alle audiovisuele functies doormiddel van één geïntegreerd controlepaneel. MK2 geeft u graag advies over de mogelijkheden.

Congres

Tijdens uw congres wilt u natuurlijk dat de presentaties vlekkeloos verlopen. MK2 neemt u graag de zorgen uit handen. Naast de juiste middelen voor beeld en geluid tijdens de presentaties kunnen we, afhankelijk van uw wensen, bijvoorbeeld ook de (live) beeldregistratie en  narrowcasting oplossingen voor bewegwijzering en programma informatie verzorgen. MK2 heeft altijd een passende oplossing. Ga eens vrijblijvend met één van onze medewerkers in gesprek voor een advies op maat.

Theater

Beeld en visuals spelen een steeds grotere rol in het theater. Een goed beeld is van belang wanneer u een boodschap wilt overbrengen naar uw publiek. Maar ook de keuze voor de juiste audio oplossing is essentieel. Wilt u een allround audiosysteem of juist een speakersysteem met een zeer hoge spraakverstaanbaarheid? De specialisten van MK2 ondersteunen u met het maken van de juiste keuzes om de kracht van uw boodschap te versterken!

Klaslokaal

Wilt u uw docenten voorzien van de middelen om uw studenten attractief en interactief te onderwijzen? Kunnen beschikken over audiovisuele apparatuur waarop u kunt vertrouwen en een partner die altijd voor u klaar staat? Door de jarenlange ervaring binnen de onderwijsmarkt biedt MK2 altijd een passende oplossing. Binnen het onderwijs is een belangrijke rol weggelegd voor AV- systemen:

AV-systemen waarmee de docent dynamisch college kan geven met behulp van interactieve tablets of touchscreens;

AV-systemen die een college streamen en daarmee het college live of on-demand online beschikbaar maken, bestaande uit beeld, geluid en de bijbehorende PowerPoint-presentatie;

AV-systemen die het mogelijk maken om studenten plaats-onafhankelijk met elkaar te laten communiceren.

MK2 heeft verschillende vooruitstrevende oplossingen ontwikkeld voor onderwijsinstellingen binnen Nederland. Wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar.

Evenementenlokatie

MK2 is scherp op uw moment! Het organiseren van een evenement is een kwestie van goede voorbereiding, creativiteit en improvisatievermogen. MK2 kent het proces als geen ander en is hierin een betrouwbare partner voor het in overleg met u creëren van het audiovisuele concept en de uitvoering hiervan. Onze verhuurspecialisten zijn u graag van dienst.