Samen kom je verder.

Optimaal resultaat bij het bundelen van individuele krachten, kwaliteiten en achtergronden.

Video as a Service

De manier waarop we met elkaar communiceren op de werkplek is in de afgelopen jaren veel veranderd.  Door nieuwe technische ontwikkelingen komen er steeds meer mogelijkheden voor bedrijven op het gebied van presenteren, communiceren en online samenwerken. Steeds vaker werken bedrijven vanuit verschillende disciplines tijdens een project korte tijd intensief samen. De deelnemers aan dit proces ontmoeten elkaar soms op een fysieke locatie, maar veel vaker is het praktisch om af te spreken in een virtuele-vergaderruimte.

MK2’s Video as a Service, afgekort VaaS, is speciaal hiervoor ontwikkeld. Deze dienst van MK2 maakt het mogelijk om vanuit een cloud op een eenvoudige manier een videoconference op te zetten in een volledig beveiligde virtuele-vergaderruimte. VaaS laat verschillende systemen met elkaar communiceren en legt probleemloos verbindingen tussen deelnemers met verschillende apparaten. Bijkomend voordeel van deze cloudoplossing is dat nieuwe investeringen in de centrale infrastructuur van een bedrijf overbodig zijn.

Trainingsruimte

Eigentijds, flexibel en interactief. Voorzien van uitgebreide audiovisuele faciliteiten. Een goed uitgeruste trainingsruimte draagt er toe bij dat de deelnemers zich nog beter op de inhoud van de training kunnen concentreren. Leidt veelal tot meer betrokkenheid en maakt het onderwijs attractiever. Op de locatie van MK2 aan het Minervum 7020 te Breda is er een eigentijdse trainingsruimte ingericht voor een live demonstratie van de verschillende mogelijkheden. Maakt u met ons een afspraak?

Overlegruimte

Een één op één overleg of brainstormen in een kleine groep? Een goed ingerichte overlegruimte levert een belangrijke bijdrage aan een optimale samenwerking. Met gemak informatie delen en presenteren, een videogesprek voeren met personen welke elders verblijven. Een (draadloze) connectie met verschillende devices. MK2 zorgt voor een overlegruimte met een unieke beleving, passend bij uw organisatie. Wij adviseren u graag!

Unified Communications

Microsoft Surface Hub

De Microsoft Surface Hub is een alles-in-één multi-touchschermoplossing waarmee mensen, groepen en organisaties moeiteloos met elkaar kunnen samenwerken. Met de inzet van de Surface Hub kunnen uw teams op nieuwe manieren samenwerken met apps die geoptimaliseerd zijn voor pen- en touchervaringen op een groot scherm. Neem deel aan Skype vergaderingen met één klik. Deel content zonder moeite. Ga brainstormen, leg ideeën vast, wees creatief. MK2 is Authorised Device Reseller van de Microsoft Surface Hub en ontvangt u graag om kennis te komen maken met deze innovatieve oplossing.

Skype for Business integratie

Skype for Business is een uniform communicatieplatform dat u en uw collega’s in staat stelt simpel en als vanzelfsprekend samen te werken binnen één omgeving. U kunt via Skype for Business chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, documenten en presentaties delen en direct zien wie wel of niet beschikbaar is. Een productiviteit verhogende oplossing. Slimmer samenwerken. De specialisten van MK2 staan klaar om u te adviseren hoe Skype for Business binnen uw organisatie kan worden geïntegreerd.