Video as a Service

VaaS is een dienst die voor klanten op elk moment van de dag beschikbaar is en door deskundige monitoring vanuit MK2 is de gebruiker verzekerd van een continue kwaliteit. Deze dienst ontzorgt de klant bij het beheer van hun virtuele-vergaderruimte en biedt technische ondersteuning waar dat nodig is.

ROOM-Connector

Een abonnement speciaal voor uw videocommunicatie-systemen om op een veilige en naadloze manier te communiceren met uw externe klanten en partners over ons videocommunicatie-netwerk.

Uw videocommunicatie-systeem, registreert via uw lokale internetverbinding, automatisch met ons videocommunicatie-netwerk dat verbinding heeft met een wereldwijd glasvezelnetwerk dat een hoge kwaliteit biedt en u altijd de meest gunstige, en meest kwalitatieve route biedt.

Download hier de laatste informatie: 

 roomconnector V300418

 • Ongelimiteerd video-bellen met industriële gestandaardiseerde videocommunicatie-systemen gebaseerd op H.323 en SIP voor zowel inkomend als uitgaand videobellen.
 • Een uniek video-adres waarop u makkelijk te bereiken bent {naam}.service.vc.
 • High Speed netwerk dat uw systemen wereldwijd verbindt doormiddel van een speciaal daarvoor bestemd glasvezelnetwerk.
 • Eenvoudige registratie, eenmaal ingesteld wordt uw videocommunicatie direct verbonden met ons platform wanneer dit verbonden wordt met het internet
 • Virtuele-vergaderruimte “seat” inbegrepen, en te gebruiken in combinatie met een virtuele-vergaderruimte voor multi-party gesprekken.
 • Services als onze virtuele receptie of conciërge diensten zijn beschikbaar als u verbinding heeft met ons video-platform.

Virtuele vergaderruimte

Met onze virtuele-vergaderruimte dienst bent u in staat om op een eenvoudige manier met een aantal deelnemers een videogesprek te voeren, plaats en platform onafhankelijk. Een virtuele-vergaderruimte heeft geen beperkingen als het gaat om te gebruiken apparaten. U kunt met bestaande H323- en SIP-videocommunicatie-systemen verbinding zoeken zo ook met een de MK2 Connect desktop-applicatie voor Microsoft Windows, Apple MacOS of Linux OS. Heeft u geen vast videocommunicatie-systeem of desktop-applicatie ter beschikking dan gebruikt u simpelweg onze web-technologie – een goede webcamera met degelijke audio is voldoende.

Wij onderscheiden ons in de diverse mogelijke als: virtuele vergaderruimtes en virtuele auditoriums. Waarbij onze virtuele vergaderruimtes zich vooral lenen voor vergadering waar interactie gewenst is, zijn de virtuele auditoriums geschikt voor lezingen en webcasts.

Download hier de laatste informatie: 

VaaS-virtuele-vergaderruimteV150518

VaaS - PSTN prices_Q1-2019.pdf

Met wat voor apparaten kunt u verbinden maken?

 • Videocommunicatiesystemen die gestandaardiseerd zijn op H323/SIP van bijvoorbeeld. Cisco, Polycom, LifeSize, Yealink.
 • Skype for Business Surface Hub en applicaties voor op de desktop of mobiel. Tevens worden de Lync systemen en applicaties ondersteund.
 • Desktop app met uw eigen look en feel wij kunnen u gepersonaliseerd applicaties aanbieden voor Apple macOS, Linux en Microsoft Windows.
 • Mobiel of tablet kunt u gebruiken om met video of enkel audio mee te participeren voor zowel Android of IOS
 • Webbrowser Heeft u geen vaste videocommunicatie-systeem of –applicatie? geen nood onze virtuele-vergaderruimtes zijn doormiddel van een browser te benaderen.

Plannen en beheren

Een vergaderruimte digitaal plannen en bij binnenkomst met een druk op de knop verbinding maken? Dat kan met onze meeting-server.

Door te integreren met Microsoft Exchange, Skype for Business (on-premise en Office 365), onze MK2 virtuele-vergaderruimtes en videocommunicatie-systemen van Polycom, Cisco, Lifesize en dergelijke, meeting-server biedt uw gebruikers een eenvoudige manier om deel te nemen aan video-vergaderingen die gepland worden in Microsoft Outlook, zonder extra plug-ins te moeten installeren.

 • Een video-vergadering start u met één druk op knop via een touch-panel van Cisco of Polycom.
 • Skype for Business gebruikers doormiddel van één click vanuit de e-mail uitnodiging.
 • Gebruikers zonder videocommunicatie-systeem of applicatie, eenvoudig doormiddel van een web-browser.

Altijd en eenvoudig verbinding doormiddel van een “click”.

Functionaliteiten:

 • Plannen van een virtuele-vergadering: alle uitgenodigde videocommunicatie-systemen ontvangen een – te bellen adres, als een “one button to push” notificatie op het bijbehorende touch-panel. Meeting-server benaderd op tijd automatische videocommunicatie-systemen die geen “one button to push” ondersteunen.
 • Het plannen van Skype for Business vergaderingen via outlook: meeting-server creëert een Skype URI for de vergadering dat automatisch wordt verstuurd via e-mail en de uitgenodigde videocommunicatie-systemen.

Download hier de laatste informatie: 

VaaS-PlannenenbeherenV150518

John heeft antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor u kan doen en hij belt of mailt u terug.

Neem contact met mij op

John van den Brand
Verkoop manager

088-652 65 55
verkoop@mk2.nl