Onze missie is uw beleving.

MK2 is dé partner op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie. Met totaaloplossingen, advies op maat en met kennis van de nieuwste technieken. Praktisch, innovatief en betaalbaar.

Design- en innovatiebureau VanBerlo creëert het verschil

Aan MK2 werd opdracht gegeven om op deze manier ook de audiovisuele middelen te integreren.

Wetenschap in beeld bij BredaPhoto Festival

BredaPhoto Festival toont van 5 september tot en met 21 oktober 2018 weer het beste van de hedendaagse fotografie.

Groei jij met ons mee?

MK2 Audiovisueel werkt. Ook voor jou. De krachten achter MK2 Audiovisueel zijn de gedreven en competente medewerkers, ondersteund door een netwerk van innovatieve partners. Met ruim 130 medewerkers zorgt MK2 Audiovisueel graag voor de beste oplossing.

Vanuit de vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven en Zwolle zijn dagelijks ruim 130 vakmensen in de weer om onze klanten optimaal te bedienen met zowel tijdelijke (verhuur) oplossingen als met volledig geïntegreerde systemen voor bijvoorbeeld auditorium, aula, vergader-, onderwijs- of presentatieruimten.

De oprichters van MK2, Jeroen van Doorn en Roel Vermaat, hebben passie voor het audiovisuele vak en geven dit nog dagelijks door aan medewerkers, leveranciers en klanten. Ervaar ook deze passie. De passie van MK2. Bezoek onze showroom aan het Minervum 7020 te Breda. Bel voor een afspraak 088-6526565.

Groei jij met ons mee?

MK2 Audiovisueel werkt. Ook voor jou. MK2 Audiovisueel, gevestigd in Breda (hoofdvestiging), Amsterdam, en Eindhoven is een dynamisch bedrijf dat zich richt op toonaangevende tijdelijke en permanente projecten en diensten op het gebied van audiovisuele - informatie technologie. De krachten achter MK2 Audiovisueel zijn de gedreven en competente medewerkers, ondersteund door een netwerk van innovatieve partners. Met ruim 130 medewerkers zorgt MK2 Audiovisueel graag voor de beste oplossing.

Heb jij affiniteit met audiovisuele - informatie technologie en wil je deel uit maken van een innovatieve, collegiale organisatie? Kijk hier of er een passende vacature voor je open staat.