Echt effectieve vergaderoplossingen.

Delen van meningen, bewuste interactie, eenduidige interpretatie. Uw professionele beleving.

Vergaderruimte

Een bestuursvergadering, een team meeting, een projectoverleg, vergaderen vindt plaats binnen iedere organisatie. De juiste audiovisuele middelen voor beeld, geluid en besturing zorgen voor multifunctioneel gebruik van uw vergaderruimte. Presentaties verlopen soepel, de communicatie in de zaal is doeltreffend en het contact met relaties buiten de zaal wordt eenvoudig mogelijk. Graag presenteert MK2 haar mogelijke bijdragen aan een succesvol overleg.

Boardroom

Effectief, stijlvol en multifunctioneel zijn de kernwoorden voor de boardroomoplossingen van MK2. Audiovisuele middelen worden naadloos geïntegreerd binnen uw interieur, wand of plafond. Draadloze connectiviteit zorgt er voor dat de gewenste informatie van de verschillende bronnen wordt gepresenteerd op uw LCD of LED display. Met videoconferencing kunt u vanuit uw boardroom tegelijkertijd contact hebben met verschillende gesprekspartners waar ook ter wereld. En de bediening van alle relevante functies is feilloos aan te sturen via een centraal bedieningspaneel. Ervaar deze oplossing van MK2 en maak een afspraak voor een bezoek aan onze locatie Minervum 7020 te Breda voor een live demonstratie van de verschillende mogelijkheden.

Raadzaal

Bedrijfszeker, gebruiksvriendelijk, toekomstbestendig en esthetisch afgewerkt. De door MK2 geboden oplossingen voor de raadzaal voldoen aan deze criteria. Een beeldweergave met een goede leesbaarheid vanaf alle posities, een geluidsweergave afgestemd op de akoestiek van de ruimte, een (eventueel draadloos) discussiesysteem voorzien van stemfunctionaliteit en een cameraregistratiesysteem waarmee de vergaderingen worden vastgelegd ter archivering en via een live webcast ter beschikking gesteld kunnen worden aan het publiek. MK2 adviseert u graag over de optimale audiovisuele ondersteuning van uw raadsvergadering.